Poštovné zdarma pri objednávkach od 39 €

Mühle Mydlo na holenie Rakytník 65 g

-1%
Cena
6,60 €

Štandardná cena
6,70 €

Ušetríte
1% (0,10 €)

Výrobca

Kód produktu
600690

Na sklade
ks
(2 ks na sklade)

Od 18. storočia sa mydlá na holenie stali klasikou medzi výrobkami na holenie. Všetky mydlá od firmy MÜHLE sa vyrábajú podľa jemných receptúr a optimálne pripravujú pokožku a bradu, či fúzy pre mimoriadne jemné a dôkladné oholenie. viac

Muhle Mydlo Rakytník 65 g

Mydlo je vhodné pre všetky typy pleti. Suroviny, ktoré sú použité v mydle na holenie, sú extrahované z plôch pobrežných oblastí Baltského mora. Rakytník je rastlina, ktorá je obzvlášť bohatá na vitamín C, stopové prvky a minerály. Preto je regenerácia bunkovej štruktúry podporovaná a vitalizovaná. Okrem toho je koža účinne chránená pred vonkajšími vplyvmi ako je napríklad UV žiarenie.

Návod na použitie:

Štetec na holenie poriadne opláchni v horúcej tečúcej vode. Jim odporúča štetku z jazveca pre vytvorenie bohatej peny. Štetec nechaj nasiať, aby si nemusel  pri peňení vyvíjať veľký tlak a štetec si nezničil. 

Štetec je poriadne mokrý a teplý, môžeš začať krúživými pohybmi v penotvore s mydlom vytvárať bohatú zmes. Mydlo môže na začiatku peniť, časom sa táto pena stratí a ostane len poriadne hustá, teplá hmota. - nestresuj sa, že to bude trvať večnosť. Tento proces trvá asi 25-30 sekúnd. 

Vmasíruj mydlovú hmotu pomocou štetky na holenie na pokožku.  Penu nanášaš krúživým pohybom.

Ak potrebuješ viac hmoty pridaj ešte trochu teplej vody a vytvor si jej koľko ti hrdlo ráči.

Keď skončíš penotvor a štetku poriadne poumývaj. Nezabudni, štetku na holenie nechať oschnúť v držiaku na štetku, ak držiak nemáš, štetku suš štetinami nahor.

INCI:

Potassium Palmate, Sodium Palmate, Potassium Stearate, Potassium Palm Kernelate, Sodium Stearate, Sodium Palm Kernelate, Palm Kernel Acid, Aqua (Water), Glycerin, Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Cocamidopropyl Beatine, Buckthorn Extract, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.