Poštovné zdarma pri objednávkach od 39 €

Život niekedy prináša neľahké situácie a presne do takej sa dostal aj bývalý elektrikár zo Španielska. Po tom, ako sa ocitol na ulici a snažil sa všemožne prežiť sa však naňho usmialo šťastie. Majiteľ miestneho kaderníctva ho zobral do parády a premena, ktorú dokázal urobiť vohnala bezdomovcovi slzy do očí.

Jose Antonio býval elektrikárom v Španielsku, ale po tom, čo začal trpieť na depresie prišiel o všetko čo mal, a skončil na ulici. Privyrábal si ako parkovacia obsluha na Malorke, len aby si zarobil na jedlo. Salva Garcia, majiteľ kaderníckeho salónu neďaleko miesta, kde pracoval Jose ho pozval jedného dňa k sebe, aby uskutočnil fascinujúcu premenu.

Jose sa pred zmenou vyjadril, že chce, aby dvere zostali otvorené a prekryli zrkadlo, aby toho človeka v zrkadle videl poslednýkrát a potom ich zatvorili aby videl či sa znova otvoria. Je to, ako symbol toho, že sa otvára niečo nové v jeho živote.

Keď sa znova uvidel nemohol zadržať slzy. Nové vlasy a brada urobili z neho celkom iného človeka. O tom, o akú fascinujúcu premenu sa jednalo svedčili aj reakcie ľudí na ulici. Slečny nešetrili úsmevom.

Pozrite si dojímavú premenu v nasledujúcom videu.